Referat la Managementul activitatii de marketing - laptop HP

Valoare:
1 credite
Marime:
2.07 KB
Pagini:
14
Nota:
8.65 (142103 voturi)
Favorit:
Nu (Adauga)
Raport:
Share:
Domenii:
Accesari:
631568
Nr. desc.:
144652
Fisiere:
pptx
Orice document downloadat sau uploadat este adaugat in Biblioteca
Cuprins:

Despre laptop
Despre HP
Istoric HP
Tehnologii si produse HP
HP in Romania
Laptop HP ENVY x360
Promovarea

Extras din document:

Despre laptop
Un notebook sau laptop este un calculator personal portabil, mobil, ușor și mic. Un laptop integrează cele mai multe dintre componentele tipice a unui calculator de birou - un ecran, o tastatură, un dispozitiv de indicare (touchpad), difuzoare, precum și o baterie, toate într-o singură unitate.
Laptop-urile au fost inițial considerate a fi o mică nișă de pe piață și au fost gândite ȋn special pentru domenii de cercetare de specialitate, cum ar fi domeniile militare, contabilitate, reprezentanți de vânzari și alte domenii de activitate care impuneau folosirea unui calculator pentru munca de teren.
Astăzi laptopurile au devenit foarte răspândite, fiind accesibile și persoanelor particulare. Odată cu evoluția tehnologiei ȋn domeniu, s-a observat tendința de miniaturizare și ieftinire a calculatoarelor mobile de acest gen, pe motiv ca datorita aparaturii mult mai complexe din ziua de azi, productia de laptopuri s-a simplificat desi laptopul contine acum mult mai multe functii si beneficii. Asta deoarece laptopul din ziua de azi nu numai ca ofera si stocheaza informatii dar poate fi folosit si pentru divertisment si socializare. In ultimii ani aproximativ 55,8% din romani au sau au avut acces la internet dintre care peste o treime din acestia de pe un laptop.

Documente online similare In categoria » Proiecte/Referate » Marketing

Simularea<br />
deciziilorSimularea deciziilor
Principalele opţiuni pe care le are la dispoziţie o întreprindere pentru finanţarea investiţiilor sale sunt: autofinanţarea
Studiu de piataStudiu de piata
Principalele mijloace utilizate în Cercetarea de Piață sunt colectarea centralizarea analizarea și interpretarea datelor din piață
Branduri de<br />
viteza -<br />
Marketing si<br />
experienta de<br />
consumBranduri de viteza - marketing si experienta de consum
Nu irositi timpul pentru ca este materialul din care-i croita viata (Benjamin
Vietnam - piete<br />
emergenteVietnam - piete emergente
Vietnam (SRV) - despre Republi ca Socialistă Vietnam este un stat în Asia de sud-est Se învecinează cu Laos la
Promo Promo
Promo
^ Top